Latest Movie :

Game of Thrones (TV Series 2011-)


Game of Thrones (TV Series 2011-)
TV Series  -  60 min  -  Adventure | Drama | Fantasy

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Πολύ καιρό πριν, σε μία εποχή ξεχασμένη από τον χρόνο, ένα υπερφυσικό γεγονός έριξε τις 4 εποχές εκτός ισορροπίας. Σε μία χώρα όπου τα καλοκαίρια μπορεί να κρατήσουν δεκαετίες και οι χειμώνες μία ολόκληρη ζωή, επτά 2αριστοκρατικές οικογένειες μάχονται για την εξουσία!  Το κρύο επιστρέφει στα βόρεια του Winterfell και οι υπερφυσικές σκοτεινές δυνάμεις συσπειρώνονται πίσω από το προστατευτικό τείχος του βασιλείου.  Στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκονται οι Starks του Winterfell, μία οικογένεια τόσο σκληρή, όσο και η γη που γεννήθηκαν.  Πρόκειται για μία ιστορία με λόρδους, πριγκίπισσες, ιππότες, μάγους, δολοφόνους και καθάρματα που καλούνται να συνυπάρξουν σε μία εποχή ζοφερών οιωνών.  Μία ιστορία τραγωδίας, προδοσίας, νίκης, τρόμου.  Η μοίρα των Starks, των συμμάχων και των εχθρών τους που προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω σε μία λεπτή κλωστή, με κίνδυνο να πέσουν στο κενό, όπως επίσης και κάθε τους προσπάθεια να κερδίσουν την πιο θανατηφόρα μάχη από όλες: το παιχνίδι της εξουσίας, The Game of Thrones!

season 1
 Ο πρώτος κύκλος αρχίζει με τον Lord Eddard Stark να αφήνει την έδρα του Οίκου του για να γίνει το Χέρι του Βασιλιά. Αυτή όμως η επιλογή του θα έχει τραγικά αποτελέσματα στις ζωές όλων, καθώς μια αλυσιδωτή αντίδραση θα διχάσει το Westeros που θα δοκιμαστεί σε καιρό πολέμου. Ταυτόχρονα, οι White Walkers, θρυλικά πλάσματα του Βορρά, αφυπνίζονται από τον λήθαργο, ενώ στην Ανατολή η ανάσα του Δράκου αναζωπυρώνεται.

01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10

season 2
 Ο πόλεμος συνεχίζεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Το Westeros έχει χωριστεί σε στρατόπεδα και πέντε βασιλιάδες διεκδικούν τον θρυλικό Σιδερένιο Θρόνο. Ο θάνατος και η καταστροφή παραμονεύουν σε κάθε βήμα και η μαγεία επανέρχεται απειλητικά. Ο γιός του Eddard Stark, Robb πρέπει να αντιμετωπίσει τον νεαρό βασιλιά Joffrey, ενώ τα δύο αδέρφια, Stannis και Renly Barathreon έχουν τον ίδιο σκοπό. Παράλληλα, η νεαρή πριγκίπισσα Daenerys Targaryen, πιο δυνατή από ποτέ, επιθυμεί να πάρει πίσω τον Θρόνο των προγόνων της με οποιοδήποτε κόστος.

01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10


season 3
Στον τρίτο κύκλο της σειράς ο πόλεμος έχει αφήσει τα σημάδια του στα Επτά Βασίλεια του Westeros. Καθώς η Daenerys Τargaryen κατακτά την Ανατολή, ο Βορράς μαστίζεται από τις επιδρομές των Αγρίων, ενώ ο Νότος υφίσταται τον τρομερό νεαρό βασιλιά Joffrey. Μια προδοσία θα αλλάξει την ροή του πολέμου και τις ζωές τον ηρώων για πάντα. Ο θάνατος απλώνει τα δίχτυα του και η δυστυχία δεσπόζει στην ήπειρο του Westeros. Ό,τι πεθαίνει όμως, δεν μένει για πάντα νεκρό...
 

01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10

season 4
 Η δράση συνεχίζεται και στον τέταρτο κύκλο. Ο Jon Snow πληρώνει το τίμημα των επιλογών του και παλεύει με τους δαίμονές του. Και ενώ το Τείχος κινδυνεύει, η ένταση στην πρωτεύουσα κλιμακώνεται. Οι ζωές των ηρώων αλλάζουν για πάντα μετά από μια δολοφονία ενώ, την ίδια ώρα, στο Essos, η νεαρή Targaryen συνεχίζει την πορεία της με εμπόδια. Ο πόλεμος τελειώνει, αλλά κανείς δεν βγαίνει νικητής. Αγωνία, πλεκτάνες, ανατροπές και αποκαλύψεις συνθέτουν τη σαιζόν της σειράς.
Έρχεται από
6 Απριλίου 2014

Επίσημο τραιλερ της 4ης σεζόν
 εδώ
Share this article :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιανουαρίου 2014 - 8:01 π.μ.

kalimera sas den mporo na anoixo kanena apo ta epeisodeia tou games of thrones mporeitai na mou peite ti kano lathos ena oles tis alles taineies tis anoigo sosta

Δημοσίευση σχολίου